23 Aralık 2013 Pazartesi

''Full Metal Alchemist'' Demirden Daha Sert Duygular

Bu anime o kadar duygusal ki yani nasil desem kesin 3 veya 4 bölümünde göz yaşlarınızı kesinlik ile tutamıyacaksınız. İki kardeşin hayat hikayesini anlatırlar bu iki kardeş talihsiz bir kaza sonucu (Elric ve Alphanso ) vucütlarının bir kısmını kaybederler ve felsefe taşı ile eski hallerine dönmek isterler. Amansız arayış başlamıştır şimdi bunlar nasıl oluyor diyeceksiniz anlatayım
İnsan bir şeyleri feda etmeden hiçbir şey elde edemez,Bir şeyi elde etmek istiyorsan ona eş değerde bir şey sunmalısın,Bu simyanın eşdeğer değiş-tokuş prensibidir.”Elric kardeşler Edward ve Alphonse ölen annelerini diriltmek için simyaya başvururlar. Ama insan ruhu ile değiş-tokuş yapılacak eş değerde bir şey bulunmamaktadır. Deney sırasında büyük kardeş Edward bacağını, küçük kardeş Alphonse ise bedenini kaybeder. Edward elindeki son çareyi kullanıp Al’ın ruhunu bir zırha bağlamayı başarır ama bu esnada da kolunu kaybeder. İki kardeş annelerini diriltmenin imkansız olduğu büyük kayıplardan sonra anlar. Automail sayesinde mekanik uzuvlarına kavuşan Ed, kardeşine olanların kendi suçu olduğuna inanır. Al'ın bedenini geri almak ve simyayı daha da iyi öğrenmek için Elric kardeşler evlerini yakıp bir yolcuğa çıkarlar. 








18 Aralık 2013 Çarşamba

''Hajime No İppo'' Utangaç ama sert bir yumruk.

Magunochi Ippo, içine kapanık, utangaç, sıradan bir lise öğrencisidir. 
Okuldan arta kalan zamanını annesine, balık işinde yardım ederek 
geçirmektedir. Genelde de okulda tartaklanmaktadır. Tartaklanmaktan 
nefret etmektedir ama karşı koyamamaktan daha çok nefret etmektedir. Bir
gün okulun serserileri, İppo'ya saldıracakken Takamura adlı bir boksör 
tarafından kurtarılır. Takamura'ya hayran kalan Ippo, boks öğrenmeye 
karar verir. Ancak boks, Ippo'nun sandığı kadar kolay değildir. 
Takamura, Ippo'yu teste tabi tutar. Boks hakkında hiç bir şey bilmeyen 
Ippo, testi geçebilirse rüyalarına açılan kapıdan geçip boks dünyasına 
meydan okuma ve güçlü olmanın ne demek olduğunu anlama şansına sahip 
olacaktır. 

Sıradışı şekilde ve önsezilerinizin tam tersi çıkabilecek bir anime komedi dram hırs
izlerken boks yapma isteği uyandırıp duvara yumruk atma tehliksine sahip.
Aman siz siz olun dikkat edin kendinizi kaptırmayın. Alçımın çıkmasına 3 hafta var. !! :)





9 Aralık 2013 Pazartesi

''Katekyo Hitman Reborn'' Küçük Ama Etkili Assasin

Tsunayoshi "Tsuna" Sawada,İtalya'nın en güçlü mafya ailelerinden olan Vongola ailesinin ilk patronunun büyük-büyük-büyük torunudur.Vongola ailesinin 10.patronu olmak için seçilmiş bütün adaylar ölünce,halen patron olan Timoteo yani "Vongola IX" geriye kalan tek aday olan Tsuna'yı bir mafya patronu olarak eğitmesi için bebek suretinde  Reborn adında bir kiralık katili Japonya'ya gönderir.Ne yazık ki "Vongola X" olması beklenen Tsuna oldukça yeteneksiz bir çocuktur.Ama Reborn işinde iyidir ve Tsuna'yı bir mafya patronuna dönüştürmeye niyetlidir bunu yaparken ise Vongola ailesine mahsus fantastik silahları kullanmaktan çekinmeyecektir. 
Etkili komedi içeren unsurlar bulunduran kendine has bir animedir, her safhasında ayrı gülme şekilleri deneyim edebileceğiniz ve bunları başka insanlara gösterirken ise daha da rezil olacağınızı sizi sadece siz gibilerin anlayacağı bir yerde gülseniz iyi edersiniz :)



24 Kasım 2013 Pazar

-Sword Art Online (SAO)- Teknolojik Miğfer

Biraz duygusal biraz romantik biraz komedi biraz fantastik (biraz  > çok fazla )

Sword Art Online isminden de anlışalacağı üzere bir oyundur ve animemizin temelide bu oyuna göre şekillenmektedir. Artık oyun sektörü o kadar gelişmiştir ki gerçeklik ile eş zamanlı bir gidiş görünmektedir. SAO oyunu da bunlardan birisidir ve oyunun NVG isimli bir aygıtı vardır bu aygıtı kask gibi kafanıza taktıktan sonra sinirsel sistemizi oyunun içine götürüyor, yani orada acıkma duygusunu acı duygusunu yaşayabiliyorsunuz ve siz bu oyunu oynarken tamamen uyku modunda oluyorsunuz. Ben izlerken her şeye rağmen bu oyun olsa ben oynamak isterdim diyenlerdenim.
Peki konumuz sadece bu kadar mı ? Hayır SAO nun üretici ilk başta 1000 kişi ye demo oyununu satar ve oyunun gerçek sürümü çıktığında ilk günde 10 000 satış olur ve stokları bitirir ve bu 10 000 kişi oyuna girdikleri zaman bir terslikle karşılaşırla. LOG OUT butanu yoktur yani uyku modundan çıkmanız ve gerçek hayata geçeceğiniz buton yoktur. SAO nun GM ( GAME MANAGER ) herkesi TOWN ( BAŞLANGIÇ NOKTASI) na toplar ve bu oyundan çıkamıyacaklarını ve herkesin sadece 1 kere ölme şansı olduğunu vurgular. Eğer sistemi dışardan birisi kapatırsa veya oyun içinde ölürseniz gerçek hayatta da öleceğinizi söyler bunu da NVG markalı kaskların içinde ki ( Gerçek Hayattaki Aygıt ) mikro dalga ışınları ile beyinlerinin buharlaştırabileceğini söylemektedir. Oyundan çıkmanın tek bir yolu vardır oyunu bir kişinin bitirmesi gerekir. Oyuncularada küçük bir süpriz hazırlayan GM herkesin çantasına bir ayna koyar ve bakmalarını söyler, gördükleri yüz yarattıkları karakterlerin değilde kendi yüz kilo ve boylarının olduğunu görünce şaşırıp paniğe kapılır oyuncular ve animemiz başlar.

Baş karakterimiz Kirito kun Demo sürümünü oynamış yani diğer 9000 insana göre nerelere gidileceğini ne yapılması gerektiğini bilen bir şahsiyettir. Kirito kun etrafında dönen animemizin diğer karakterlerinden biride Asuna dır çıtı pıtı bir hanım kızımız dır kendileri ve ilk bölümlerde görüleceği üzere oyun ile ilgili tek bir fikri yoktur. Bu iki arkadaş oyunun içinde kızlı erkekli takılırken göreceğiz

     NVG AYGITININ BİR GÖRÜNTÜSÜ
 GM in Yaşadığı Tower

  
 Başlangıç Köyü (SultanAhmet Camine Benziyor)


 World Three Buradaki Katlardan Yaratıkları Temizliyorlar


 Diğer Oyuncuları da Böyle Görüyorsunuz Oyunda






20 Kasım 2013 Çarşamba

''Afro Samurai'' Kıvırcık Lahana

Bu Anime 1 değil 2 değil 3 değil 4 değil Sadece 5 bölüm ve ücretsiz! :)

Alternatif bir gerçeklikte Japonya halen feodal bir yapıyla yönetilmektedir. Aşırı gelişmiş bilim ve tekniğe rağmen sosyal hayat tarihin bu döneminde takılı kalmıştır. Samuraylar, ninjalar ve rahipler; robotlar, cyborglar ve nice uygunsuz yaratımla birlikte Japon topraklarını kana bulamaktadır.

Bu tuhaf ve kırılmış gerçeklikte, Afro adında küçük bir çocuk babasının bir düelloda vahşi bir şekilde katledilmesine şahit olur. Efsaneye göre babasının taşıdığı "1 Numara"lı kafa bandı insanlara tanrısal özellikler bahşetmektedir. Ancak, "1 Numara" ile dövüşme hakkı, hiyerarşik olarak, yalnızca "2 Numara"lı kafa bandının sahibine aittir. Afro babasının ölümü ile yeni "1 Numara"nın doğumuna tanıklık eder.

Bu andan itibaren yalnızca intikam için yaşayan Afro, kan, vahşet ve yıkım dolu bir yaşamın ardından "2 Numara"lı kafa bandını ele geçirir. Ancak, her kafa bandı sahibine büyük bir lanet yüklemektedir; zira, "1 Numara"ya ulaşabilmenin yolu "2 Numara"yı öldürmekten geçmektedir. Afro, "1 Numara"ya giden yolunda kendi kafa bandına sahip olmak isteyen sayısız rakip ile mücadele etmek zorunda kalacaktır.

Afro'yu geride bıraktığı vahşetin de ötesinde bir yıkım beklemektedir.






11 Kasım 2013 Pazartesi

''Death Note'' Amansız savaşın isimsiz kitabı.

O my god seslerini duyar gibimiyim. Ölüm kitabı tabiri caizsekorkunun kitabı, çok acayip bir kitap ve anime serisi. Yani nasıl desem poliseye akıl oyunları, zeka dolu çok mükemmel bir anime. Bir gün Shinigamiler (azrailler) oturur muhabbet eder araların dan bir tanesi Ryuk un o kadar canı sıkılır ki kendi ölüm kitabını dünyaya atar. Tek bir amacı vardır oda EĞLENMEK. Adam psikopat aga nie çünkü ölüm meleği. Kitap dünyaya düşer ve ilk sayfasında şu yazar. İsmini yazdığınız kişi 40 saniye içinde ölecektir. Tek bir şart vardır yazdığınız kişinin yüzünü düşüneceksiniz ve tam ismini bilmeniz gerekmektedir öldürmek istediğiniz kişinin. Kitabı bulan kişi LİGHT YAGAMİ bir kaç bölüm sonra Kira lakabını alacak kişi. İlk başta inanmayarak yazdığı bir ismin gerçekten öldüğünü gördükden sonra Light Yagami Kendisini tanrı zannetmeye başlar ve kitaba dokunduğu içinde Ryuk u görebilmektedir. Kendi dünyasını yaratma çabasında bütün suçların tek cezası ölümdür, çünkü kendisi insanlara dokunmadan öldürebilmektedir. Tek amacı kusursuz dünyayı yaratmaktır. Light Yagaminin babası yüksek rütbeli bir polistir ve bu amansız katili yakalamak için Japon Polisi dünyanın en iyi dedektifi olan L dir. L dünyanın en iyi üç dedektifi arasındadır ve bu diğer iki dedektif de farklı kimliklerle yine kendisidir, kendini Kira’yı bulmaya adamıştır bu yüzden Light'nun en başta cezalandırmak istediği isimdir. Bu arada Light Yagami çok zeki bir çocuktur, başarılı neredey L kadar denebilir. İşte anime bu saatten sonra ölenleri falan hiç umursamamaktadır izliyeceğiniz tel şey iki kişinin L ile Kira nın savaşıdır. Satranç oyunun ve go oyunu kadar karmaşık ve zeka gerektiren bir savaş başlamıştır artık. İzlerken diğer bölümü beklediğiniz bir seridir ve 108 bölüm den oluşur ve sonu gelmiş bir animedir. He bir de ölüm kitabını kullanırsanız sizi öldürecek kişi o kitabın asıl sahibi olan shinihamidir. Anlayacağınız böle şeyleri sizler yapmayın çok ayıp günah. İyi seyirler dilerim.




5 Kasım 2013 Salı

''Gintama'' Sert Adamın Çilekli Sütü

  --Önemli Uyarı--
Bu anime genel olarak diğer animelerle dalga geçtiği için 
veya japon kültürüyle bu olguları bilirseniz
daha çok gülebilirsiniz.
Edo döneminin sonlarında & Amando adlı zalim uzaylıların Dünya’yı istilası başlar ve dünyalılar ile uzaylılar arasında bir savaş kopar. Savaş sırasında birçok samuray hayatını kaybeder. Sonunda dünyalılar uzaylıların silahlarına yenik düşer ve teslim olurlar. Bu andan itibaren istediklerini yapmaya başlayan ve Edo şehrinde diledikleri gibi davranmaya başlayan Amando’lar yetmezmiş gibi hükümet geride kalan samurayların kılıç taşımasını yasaklar. Aradan uzun zaman geçer. İşte Sakata Gintoki, artık samuraylara ihtiyaç duyulmayan böyle bir dönemde yaşayan bir samuraydır. Güçlü bir uzaylı olan Kagura ve bir nevi öğrencisi olan Shinpachi ile yaşayan Gintoki, Dünya’yı daha katlanılır bir yer kılabilmek ve kiralarını ödeyebilmek için kendilerine gelen birbirinden garip görevleri üstlenirler.
İşin en garip yanı ise Gintokinin aşırı derece mükemmel bir samuray olmasıdır. Samuray canını senin gintoki :D, ama o kadar garip aptal saptal görevler alır ki para kazanmak arzusuyla ve başına o kadar garip işler gelir ki anime direk olarak absürd komedi statüsüne girmektedir. Gintoki bu kadar mükemmel samuray olmasına rağmen kılıcının eğitim kılıcı yani tahtadan olmasının absürdlüğü yanında o kılıç ta ne hikmetse ne kırılıyor ne birşey oluyor anlicanız kılıç baya bir özel. Anime bu 3 karakterin hayatını konu alırken o kadar komikleşebiliyor ki karnınızı tutarak gülebilirsiniz bunu serberst kılıyor DAV (dünya anime vakfı) hatta abartıp yerlere falanda yatabilirsiniz.




2 Kasım 2013 Cumartesi

''Rurouni Kenshin'' Ters Katanalı Düz Samuray

Devrim yapan bir samuray ordusu ve tek başına savaşta katliam yapan tek bir adam. İsmi Rurouni Kenshin. Bu manga/anime sersinde tamamen Samurai X yani Kenshinin savaştan sonraki hayatı anlatılmaktadır. Samurai X ise yüzünde bulunan X şeklindeki yaradan almıştır. Küçüklüğünde ailesi öldürülmüş ve kendisi oradan birsini öldürerek kurtulmuştur ardından profosyonel bir katil olacağı ilk patronunun yanına sığınmıştır. O kadar hızlı ve sessiz kılıç çeker hale gelmiştir ki ancak kafanız bedeninizden ayrıldığı zaman öldüğünüzü anlayabilir hale gelmişsinizdir (Bu konuyu OVA (anime filmi) sında görebilirsiniz. Samurai X o kadar yetenekli bir kılıç ustasıdır ki savaştan sonra bile yeni gelen Japon hükümeti onu aramaktadır ama şöyle bir sorun vardır karakterimiz bir daha adam öldürmemeye yemin etmiştir ve katanasının ( uzun Japon kılıcı ) ters yönden kesnkindir, yani kısaca yanında taşıdığı süs bir eşyadır. Anime genel olarak tarihi, aksiyon ve bolca komedi içermektedir tabi Kenshinin ciddileşmediği bölümlerde. Kenshinin bir Japon ya da bir köye gelmesiyle başlar anime serisi ( affınıza sığınarak ismini hatırlıyamıyorum o köyün) ve orada bir Dojo (kılıç kullanma sanatının öğrenildiği okul) da tanıştığı hanım hanımcık Kamiya Kaoru ile tanışır onu bir zorbanın elinden kurtarır. Bu hanım kızımız da babasından yadigar Dojo da 2 3 öğrencisiyle geçinmeye sağlayan ve Kenshin ile tanıştıktan sonra ona aşık olan ve Kenshinin başına durmadan bela açan bir karakterdir ve animemizi zevli kılan en güzel unsurlardan biridir. Zevk ile izleyebileceğiniz yada okuyabileceğiniz bir seridir kendileri.
Manga orijinal olarak Şūeişa’nın Haftalık Shounen Jump dergisinde2 Eylül 1994’ten 4 Kasım 1999’a kadar yayınlandı ve 28 tankoubon (çizgi roman) cildi ile tamamlandı. 
Ayrıca 2011 yılı itibariyle 15.yıl şerefine, serinin yeniden yapımına karar verildiği açıklandı. Bununla birlikte Play Station için de oyunu yapılacağı resmi olarak duyurulmuş durumdadır.
Serinin bir filmi (gerçek kanlı canlı senin benim gibi yaşayan insanların oynadığı filmler bunlar) bulunmaktadır ve gayet başarılıdır diğer anime filmlerine göre. Bu arada OVA ları da vardı (animden oluşan filmler bunlar baya bir meşhurdur). 



21 Ekim 2013 Pazartesi

''One Piece''

 Merhaba arakadaşlar, sevgililer, insanlar, ve daha niceleri. Bu gün ilk anime tahlilimize başlayacağız. İlk konumuz hep ve tek favorim olan ONE PİECE dir. Her pazar günü yeni bölümü yayınlanan ve 617 bölümü 24 saat önce çıkan mükemmel bir seridir. Animenin ana konusu korsanların aradığı ve bir önceki korsanlar kralının kendi hazinesi olan ONE PİECE adındaki hazinedir ve bu hazineyi bulan kişi kendi tayfasıyla birlikte korsanlar kralı olacaktır.Bir önceki korsanlar kralı Gold D. Roger dır ve bu hazineyi sakladıkdan sonra marinlere teslim olmuştur ve idam edilmiştir. Dünyanın en güçlü korsanı alt edilemez kişinin tayfasında sadece 9 kişi vardı. Yüzlerce gemiye karşı savaşmıştı bu 9 kişiyle. İdamında ise tek bir olay olmamıştır sadece bağırarak One Piece bulun ve korsanlar kralı olun demiştir ve böylelikle korsanlar çağı başlamıştır.
Ana karakterimiz Luffy nin dedesi Monkey D. Garp Marine lerde üst düzey bir generaldir ve Marinlerde ismi üzerine korsan avlarlar. Luffynin babası ise Monkey D. Dragon ise kendisi isyan ordularının lideridir bu ordunun tek bir amacı vardır dünyaya barışı getirmek için korsan ve marin ler ile savaşırlar. Monkey D. Luffy ise korsan olmayı kafasına koymuş 17 yaşında denize tek başına açılmış bir kişidir. Monkey D. Luffy nın vücudu lastik gibidir uzayıp kısalabilir mermi geçirmez nedeni ise bu dünyada Şeytan Meyvesi denilen bir meyve türü vardır ve bu meyveyi yiyen her insana insan üstü güçler verir ama aynı şekilde de denize düştüğünüz anda vucüdunuz bütün enerjisini kaybeder ve hareket edemezsiniz. En büyük düşmanınız deniz olacaktır bu meyveyi yediğiniz takdirde. Buna rağmen dünya üzerinde çok sayıda şeytan meyvesi kullanıcıları vardır. Hikayemiz (daha dün gibi hatırlarım ilk bölümün) Deniz ortasında bulunan bir fıçının korsanlar tarafından bulunması ile başlar ve bu fıçının içinden luffy çıkar ve serimiz böylelikle başlar. Devamını anlatmak izlemek isteyenlere saygısızlık olacağı içim susuyorum anlat derseniz kimse susturamaz beni :).
One Piece Dünyası ile ilgili kısa bilgiler. North Blue East Blue adlı iki büyük deniz vardır ve gayet normal dünyamızdaki denizler gibidir. Grand Line denilen bölgede ise normal pusulalar işe yaramaz sadece bir pusula türü vardır ve bu pusula ise sadece durduğu ortamın manyetik dalgasına alışarak size diğer adanın yönünü gösterir ve One Piece aramak isteyenlerin ilk durağı Grand Line dir ve bu yolun sonunda en fazla 10 çaylak (yeni korsan takımı) geçebilir. Son olarak ise One Piece in içinde olduğu inanıldığı New World burada ise Grand Line daki pusulanın üçlüsü şeklinde bir pusula ile yol bulabilirsiniz ve her şekliyle tehlikelerle dolu bir alandır. Dolu yağdığı zaman bir araba büyüklüğünde yağar ve hemen sonrasında güneş açar sis çöker kar yağar vs vs hava çok dengesizdir deniz çok tehlikelidir ve dünyanın en güçlü Marinleri ve Korsanları vardır yani yaşamanız neredeyse imkansız.Luffy nin Tayfası şu anda 8 kişi ve kontejyanında 1 kişi kaldı onun kim olacağını bizde daha bilmemekteyiz.

Kaptan: Monkey D. Luffy - Lastik Adam

Kılıç Ustası: Roronoa Zoro - Korsan avcısı (şeytan meyvesi kullanmaz) 3 kılıç ustası

Aşçı: Sanji - Dövüşürken sadece ayaklarını kullanan ve Şeytanın bacağına sahip bir aşçı. Ellerini yemek yapmak için kirletmiyeceğini söyleyen ve animede gördüğü her kıza asılan en sapık karakter. (şeytan meyvesi kullanmıyor)

Tamirci: Franky - Kendisi Sayborg dur ve vücdundan her türlü silah kullanır enerjisini ise koladan alır. Mükemmel bir gemi yapıcı ve tamircisidir.(şeytan meyvesi kullanmıyor)

Müzisyen : Brook - Kendisi iskelettir. Yediği şeytan meyvesi ona ikinci bir hayat vermiştir ama bedenini çok geç bulduğu için iskelettir kendi tayfası (ilk arkadaşları) Gold D. Roger zamanında yaşamış ve güçlü korsanlardı. Müzisyenliğinin yanı sıra iyi bir kılıç ustasıdır

Arkiyolog: Robin - Yediği şeytan meyvesi ile düşmanın vücudunda kendi uzuvlarını çıkartarak onalara saldırır aşırı kitap okur her zaman sakindir.

Navigator: Nami - Kara Kedi - Mükemmel bir hırsız ve hava tahmininde dünyanın en iyi ( Şeytan meyvesi kullanmyor)

Nişancı: Ussop - (Şeytan meyvesi kullanmıyor) Aşırı korkak iyi bir yalancı ve hepsinden de öte mükemmel bir nişancı

Doktor: Tony Tony Chopper - Kendisi bir geyiktir yediği şeytan meyvesi ile insan gibi konuşabilir daha doğrusu insanlaşmıştır. Doktorluğu ise tartışılmaz en iyisidir.

Bu tayfa nın güç sıralamasıda neredeyse yazıldığı gibidir. İyi seyirler ama bir uyarı 450 gibi 8 kişi oluyorlar en başta Luffy sonra zoro vs vs ard arda dünyadan topluyor tayfasını ve en büyük özelliği ise bu tayfanın birbirlerine ihanet etmeden kendi hayallerini gerçeklerştirmek istemeleridir. Gördüğüm en güzel arkadaşlık bağına sahiplerdir.
                                                                                                       Teşekkür Ederim.



3 Ekim 2013 Perşembe

Anime ve Manga üzerine düşen ilk damladan yansıyanlar.

Otaku nedir? Otaku kimdir? Otaku neler yapabilir? Bu soruların cevaplarını almamız lazım ilk önce ki, beni rahatlıkla anlayasınız. Çünkü konuşacağımız konu Anime, Manga kültürüdür. O zaman konumuza giriş yapalım bu haftayı kapatalım. Otaku Japonya da yaşayan ve her haftam Shonen Jump isimli manga dergisini haftalık alan ve buna benzer dergiler alıp okuyan genç yaşlı farketmezsizin durmadan anime izleyen, cosplay yaşam tarzını edinmiş insanlara otaku denir. Şimdi siz bana diyeceksiniz ki aga animen, manga, cosplay ne ? Haklısınız bunlar ne, bari konusu geçmişken açıklıyayım ki önümüzde ki haftalarda sıkıntı yaşamayalım.

1- Manga : Kendileri çizgi roman olup, her konuda çizilebilen bir çizgi roman türüdür ve bu tür genel olarak fantastik çizilir ve uzun soluklu olan veya çok sevilenler anime olarak yapılır. Shonen Jump en meşur manga dergisidir. Çoğu ülke de yayınlanır. Başlangıç çorbasıdır şefin önerisidir mangalar. Anavatanı Japonyadır.
2-Anime: Manga gibi efendi bir kişiliğe sahiptir ve mangaların TV için seslendirilmeli ve canlanmış halidir ve kesinlikle yüksek kalite çizim ile sunulur bir nevi arasıcak ile ana yemek olarak sunulabilir.
3- Cosplay: İşte burada dikkat kesilmelisiniz çünkü çok büyük bir çılgınlığa yelken açıyoruz. Bu elementimiz ise anime ve mangadaki karakterler gibi giyinen, kuşanan, makyaj yapan, saç sitilini uyduran büyük bir grubturlar. Bildiğiniz anime ve mangayı gerçek hayata gözümüzün içine kadar sokan bir sistemin en büyük dişlisidir ve bizi o fantastik yada duygusal aleme sürükleme niteliğindedir. Kendisi tamamen tatlı klasmanındadır eğer paranız var ise yersiniz, yoksa fazla tavsiye edilmez güzel Türkiyem şartlarında. Hatta '' Ne yabıon la sen tipe bak ? Olum mal mısınız acaba (yumuşatmaya çalıştım) ?'' gibi tepkiler ile karşılaşmanız gayet normal olu yer yer taşlanmanız olanağınıda göz önünde bulundurmalısınız.
                                                                                              Afiyet Olsun
                                                                                               (Yerseniz)

Son olarak ana konumuz ise günümüzün geçmişden gelen ve geleceği gidecek olan animelerini tahlil etmektir sıkılmamanız dileği ile. Eğer bir gün ziyaret etmek isterseniz okulumuzun Anime ve Manga klübüne davet etmek isterim sizleri. Yani söylemesi ayıp başkan yardımcıyımda :))).